Політика конфіденційності та умови використання сайту

1. Загальні положення

1.1. Дана Політика конфіденційності встановлює порядок отримання, зберігання, обробки, використання і розкриття персональних даних користувача. Персональні дані користувача отримує ТОВ «ЯС-Полтава», якому належить сайт Yas-poltava.com, від користувачів сайту при реєстрації на сайті Yas-poltava.com, а також під час використання сайту Yas-poltava.com. Персональні дані користувача заповнюються Користувачем.

1.2. Для того щоб провести реєстрацію на сайті Yas-poltava.com і використовувати сайт Yas-poltava.com (в тому числі, розміщувати на ньому відгуки і замовлення, далі - «інформацію»), Користувач повинен уважно ознайомитися з Даною Політикою конфіденційності та висловити свою повну згоду з її умовами шляхом натискання кнопки на сайті Yas-poltava.com в розділі «зареєструватися» або «відправити замовлення».

1.3. Користувач не має права використовувати сайт Yas-poltava.com, якщо він не згоден з умовами Даної Політики конфіденційності, або якщо він не досяг встановленого законом віку, коли він має право укладати угоди з Yas-poltava.com.

1.4. Реєструючись на сайті Yas-poltava.com і вносячи персональні дані і/або надаючи ці дані іншим шляхом, і/або здійснюючи будь-які дії в рамках сайту Yas-poltava.com і/або використовуючи будь-яку частину Сайту, Користувач дає свою однозначну згоду з умовами цієї політики конфіденційності. Користувач надає ТОВ «ЯС-Полтава» право отримувати, зберігати, обробляти, використовувати і розкривати персональні дані користувача на умовах Даної Політики конфіденційності.

1.5. Дана Політика конфіденційності не регулює і ТОВ «ЯС-Полтава» не несе відповідальності за отримання, зберігання, обробку, використання і розкриття персональних даних користувача третім особам, що не перебувають у власності або під управлінням ТОВ «ЯС-Полтава» та фізичними особами, які не є працівниками ТОВ «ЯС-Полтава».

1.6. Користувач визнає, що в разі недбалого ставлення Користувачем до безпеки і захисту його персональних даних та даних авторизації треті особи можуть отримати несанкціонований доступ до облікового запису, персональних та інших даних користувача. ТОВ «ЯС-Полтава» не несе відповідальності за збитки, завдані таким доступом.

1.7. Достатнім повідомленням Користувача про включення його персональних даних до бази даних «Клієнти ТОВ« ЯС-Полтава » буде лист-повідомлення про реєстрацію або отримання замовлення, спрямоване на електронну пошту користувача, зазначену при реєстрації.

1.8. Адміністрацією сайту дозволяється вивчати матеріали сайту і використовувати їх виключно в особистих некомерційних цілях з умовою, що Користувачем збережеться інформація про авторське право, а також інші відомості про право власності, які містяться у вихідних матеріалах сайту і в будь-яких його копіях. Заборонено змінювати, розповсюджувати або демонструвати матеріали цього Сайту в будь-якому вигляді, а також використовувати дані сайту в комерційних і громадських цілях. Використання матеріалів сайту без повідомлення адміністрації сайту на інших сайтах або в комп'ютерних мережах заборонено (за винятком випадків, коли це обумовлено з адміністрацією сайту і на це отримано письмову згоду авторів). Інформація про авторські та інші права інтелектуальної власності повинна бути збережена у всіх випадках відтворення.

1.9. Залишаючи повідомлення і/або коментарі на сайті, ви несете відповідальність за їх зміст. Повідомлення не повинно носити незаконний, шкідливий, загрозливий, наклепницький, який ображає моральність, порушує авторські права, пропагує ненависть і/або дискримінацію людей за расовою, етнічною, статевою, релігійною, соціальною ознаками, містить образи на адресу конкретних осіб (або організацій) характер, а також будь-яким іншим чином порушувати чинне законодавство України. Ви погоджуєтеся, що будь-яке ваше повідомлення адміністрація сайту може видаляти без вашої згоди, а також безоплатно використовувати на свій розсуд.

2. Які особисті дані можуть збиратися

Ми збираємо особисту інформацію, а саме: ім'я, прізвище, по-батькові фізичної особи або уповноваженої особи компанії, якщо реєструється юридична особа, назва компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адреса розташування компанії. Також ми можемо збирати іншу інформацію:
• Файли Cookies для того, щоб визначити браузер користувача і надати залежні від цього сервіси, наприклад зберігання даних в кошику між відвідинами;
• IP-адреса користувача, для того щоб показати рекламу і вести журнал активності Користувача;
• інформацію про помилки роботи ресурсу, ініційованих Користувачем;
• поведінка користувача на сайті;
Вся інформація збирається нами «як є» і не змінюється в процесі збору даних.

3. Як інформація про Вас буде використовуватися компанією. Ціль використання.

Ми можемо використовувати Ваше ім'я, прізвище, по батькові, адресу електронної пошти, пароль для ідентифікації вас як користувача сайту Yas-poltava.com. Ми можемо відображати ім'я, прізвище, по батькові, назву компанії, реквізити компанії, контактні телефони, адресу електронної пошти, адресу розташування компанії на сторінках Yas-poltava.com, поштову адресу для відправки кореспонденції.

Ми можемо використовувати вашу контактну інформацію в поштових розсилках, а саме повідомляти вас про нові можливості, акції та інші новини сайту Yas-poltava.com. Користувач завжди може відмовитися від проведення розсилки по його контактної інформації у відповідному розділі особистого кабінету.

Інформація про Вас, в тому числі персональні дані, використовуються з метою забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, податкових та відносин у сфері бухгалтерського обліку, виконання договірних зобов'язань з надання послуг. А також для ідентифікації клієнта як користувача сайту, з метою надання та пропозиції послуг, обробки платежів, створення та реалізації бонусних програм, відправки комерційних пропозицій та інформації поштою, електронною поштою, пропозицій нових послуг, передачі будь-якої інформації відмінної від предмету договору, проведення розрахункових операцій, надання звітності, ведення бухгалтерського та управлінського обліку, поліпшення якості надання послуг, надання сервісів сайту, розміщення інформації про клієнта на сайті власника бази персональних даних, створення і підтримки персональної сторінки клієнта на сайті власника.

4. Умови надання доступу до бази даних

Ми не передаємо персональні дані третім особам, за винятком випадків передбачених нижче. Користувач, погоджуючись з Даною Політикою Конфіденційності, надає право ТОВ «ЯС-Полтава» розкривати свої персональні дані третім сторонам, які надають ТОВ «ЯС-Полтава» послуги, зокрема, але не виключно, обробляють платежі, доставляють посилки. Треті сторони можуть використовувати призначену для користувача інформацію тільки в разі, якщо вони надають послуги ТОВ «ЯС-Полтава» і тільки ту інформацію, яка необхідна для надання послуги.

Також розкриття персональних даних проводиться при замовленні Користувачем товарів/послуг на Yas-poltava.com постачальнику таких товарів/послуг, але тільки в обсязі, який необхідний для ідентифікації Користувача і його замовлення.

Також розкриття персональних даних без згоди Користувача або уповноваженої ним особи, допускається у випадках, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини, зокрема, але не виключно:
• за обґрунтованими запитами державних органів, що мають право подавати заявки та отримувати такі дані;
• в тому, випадку якщо, на думку ТОВ «ЯС-Полтава», Користувач порушує умови цієї Угоди та/або інших договорів і угод між ТОВ «ЯС-Полтава» і Користувачем.

5. Як змінити/видалити цю інформацію або відмовитися від підписки

Користувачі в будь-який момент часу можуть змінити/видалити особисту інформацію або відмовитися від розсилки, для цього достатньо скористатися Особистим кабінетом. Робота деяких можливостей Yas-poltava.com, для яких необхідна наявність інформації про користувача, може бути припинена з моменту зміни/видалення інформації.

Персональні дані Користувача зберігаються до моменту їх видалення Користувачем.

Достатнім повідомленням Користувача про видалення чи іншої обробки персональних даних буде лист (інформація), спрямоване на електронну пошту, вказану Користувачем.

6. Контактна адреса для бізнесу у разі виникнення питань

У разі виникнення питань, побажань, скарг, щодо інформації, яку ви надаєте, будь ласка, звертайтесь за контактною адресою: info@yas-poltava.com, «ЯС-Полтава» ТОВ, вул. Маршала Бірюзова, 81-В, м Полтава, 36000, Україна.

Користувачеві за письмовим запитом та за умови пред'явлення документа, що встановлює його особу та повноваження, може бути надана інформація про порядок отримання інформації про місцезнаходження бази даних.

7. Захист інформації, що збирається

Ми вживаємо всіх розумних заходів для захисту конфіденційності даних. Всі дані, які ми збираємо, зберігаються на одному або декількох захищених серверах баз даних і не можуть бути доступні за межами нашої корпоративної мережі. Тільки ті співробітники ТОВ «ЯС-Полтава», яким необхідно виконувати робочі функції, для яких потрібен доступ до особистої інформації користувачів, мають доступ до інформації про користувачів. Всі співробітники, що мають доступ до інформації про користувачів, підписали угоду про нерозголошення інформації про користувачів третім сторонам.

8. Зміни в політиці конфіденційності.

Ми можемо змінити умови політики конфіденційності. В такому випадку ми замінимо версію документа на сторінці «Політика конфіденційності». Будь ласка, періодично переглядайте ці умови, щоб бути проінформованими про те, як ТОВ «ЯС-Полтава» на Yas-poltava.com захищає інформацію про користувачів.

Компанія ЯС-Полтава в будь-який час має право вносити зміни до змісту web-сайту, оновлювати його зміст і формат, а також змінювати згадані в ньому продукти і ціни без попереднього повідомлення. ТОВ «ЯС-Полтава» залишає за собою право призупиняти або обмежувати доступ до сайту (або до його розділів) на свій розсуд, без пояснення причин. Відповідальність за будь-які збитки, які можуть виникнути внаслідок використання або неможливості використання, а також результатів використання цього сайту, компанія ЯС-Полтава не несе (включаючи, але не обмежуючись, збитками від втрати прибутку, даних, переривання ділової активності).
Сайт може посилатися на інші web-сайти, непідконтрольні ТОВ «ЯС-Полтава», за зміст яких сайт відповідальності не несе.

ТОВ «ЯС-Полтава» не несе відповідальності за шкоду або збитки, яких зазнав Користувач або треті особи в результаті помилкового розуміння або нерозуміння умов Даної Політики конфіденційності, інструкцій або вказівок про порядок використання Сайту, щодо порядку розміщення даних та інших технічних питань.

9. ДОДАТКОВІ УМОВИ.

У разі, якщо будь-яке положення Політики конфіденційності, включаючи будь-яку пропозицію, пункт або їх частину, визнається таким, що суперечить закону, або недійсним, це не вплине на інші положення, які не суперечать закону, вони залишаються в повній силі і є дійсними, а будь-яке недійсне положення, або положення, яке не може бути виконано, без подальших дій Сторін, вважається зміненим, виправленим в тій мірі, в якій це необхідно для забезпечення його дійсності і можливості виконання.

Користувач має права передбачені Законом України «Про захист персональних даних» від 1 червня 2010 року №2297-VI.

Дана Політика конфіденційності поширюється на Користувача з моменту, коли під час використання сайту Yas-poltava.com він при передачі своїх Персональних даних погодився з умовами даної Політики конфіденційності і діє до тих пір, поки на сайті Yas-poltava.com зберігається будь-яка інформація про користувача , в тому числі і персональні дані.


Договір публічної оферти

Загальні положення

1.1. Справжня оферта, є офіційною пропозицією ТМ «YAS-Poltava.com», далі за текстом - «Продавець», укласти Договір купівлі-продажу товарів дистанційним способом, тобто через Інтернет-магазин, далі по тексту - «Договір», і розміщує Публічну оферту (пропозицію) на офіційному інтернет-сайті Продавця «https://yas-poltava.com (далі -« Інтернет-сайт »).

1.2. Моментом повного і безумовного прийняття Покупцем пропозиції Продавця (акцептом) укласти електронний договір купівлі-продажу товарів, вважається факт оплати Покупцем замовлення на умовах цього Договору, у строки та за цінами, вказаними на Інтернет-сайті Продавця.

Поняття і визначення

2.1. У цій оферті, якщо контекст не вимагає іншого, наведені нижче терміни мають таке значення:

* «Товар» - взуття;

* «Інтернет-магазин» - відповідно до Закону України «про електронну комерцію», засіб для подання або реалізації товару, роботи або послуги шляхом здійснення електронної угоди.

* «Продавець» - компанія, яка реалізує товари, представлені на Інтернет-сайті.

* «Покупець» - фізична особа, що уклала з Продавцем Договір на умовах, викладених нижче.

* «Замовлення» - вибір окремих позицій з переліку товарів, зазначених Покупцем при розміщенні замовлення і проведенні оплати.

Предмет договору

3.1. Продавець зобов'язується передати у власність Покупця Товар, а Покупець зобов'язується оплатити і прийняти Товар на умовах даного Договору.

Цей Договір регулює купівлю-продаж товарів в Інтернет-магазині, в тому числі:

- добровільний вибір Покупцем товарів в Інтернет-магазині;

- самостійне оформлення Покупцем замовлення в Інтернет-магазині;

- оплата Покупцем замовлення, оформленого в Інтернет-магазині;

- обробка і доставка замовлення Покупцеві у власність на умовах цього Договору.

Порядок оформлення замовлення

4.1. Покупець має право оформити замовлення на будь-який товар, представлений на Сайті Інтернет-магазину і наявний.

4.2. Кожна позиція може бути представлена ​​в замовленні в будь-якій кількості.

4.3. При відсутності товару на складі, Менеджер компанії зобов'язаний поставити Покупця до відома (по телефону або через електронну пошту).

4.4. При відсутності товару Покупець має право замінити його товаром аналогічної моделі, відмовитися від даного товару, анулювати замовлення.

Порядок оплати замовленн

Накладеним платежем

5.1. Оплата здійснюється за фактом отримання товару у відділенні транспортних компанії за готівковий розрахунок в гривнях.

5.2. Прі не надходження коштів Інтернет-магазин залишає за собою право анулювати замовлення.

Умови доставки замовлення

6.1. Доставка товарів, придбаних в Інтернет-магазині, здійснюється до складів транспортних компаній, де і здійснюється видача замовлень.

6.2. Разом із замовленням Покупцеві надаються документи згідно законодавства України.

Права та обов'язки сторін:

7.1. Продавець має право:

- в односторонньому порядку припинити надання послуг за цим договором у разі порушення Покупцем умов цього договору.

7.2. Покупець зобов'язаний:

- своєчасно оплатити та отримати замовлення на умовах цього договору.

7.3. Покупець має право:

- оформити замовлення в Інтернет-магазині;

- оформити електронний договір;

- вимагати від Продавця виконання умов цього Договору.

Відповідальність сторін

8.1. Сторони несуть відповідальність за невиконання або неналежне виконання умов цього договору в порядку, передбаченому цим договором та чинним законодавством України.

8.2. Продавець не несе відповідальності за:

- змінений виробником зовнішній вигляд Товару;

- за незначне невідповідність колірної гами товару, що може відрізнятися від оригіналу товару виключно через різній колірній передачі моніторів персональних комп'ютерів окремих моделей;

- за зміст і правдивість інформації, наданої Покупцем при оформленні замовлення;

- за затримку і перебої в наданні Послуг (обробки замовлення та доставки товару), які відбуваються з причин, що знаходяться поза сферою його контролю;

- за протиправні незаконні дії, здійснені Покупцем за допомогою даного доступу до мережі Інтернет;

- за передачу Покупцем своїх мережевих ідентифікаторів - IP, MAC-адреси, логіна і пароля третім особам;

8.3. Покупець, використовуючи наданий йому доступ до мережі Інтернет, самостійно несе відповідальність за шкоду, заподіяну його діями (особисто, навіть якщо під його логіном знаходилося іншу особу) особам або їх майну, юридичним особам, державі чи моральним принципам моральності.

8.4. У разі настання обставин непереборної сили, сторони звільняються від виконання умов цього договору. Під обставинами непереборної сили для цілей цього договору розуміються події, що мають надзвичайний, непередбачений характер, які виключають або об'єктивно заважають виконанню цього договору, настання яких Сторони не могли передбачити і запобігти розумними способами.

8.5. Сторони прикладають максимум зусиль для вирішення будь-яких розбіжностей виключно шляхом переговорів.

Інші умови

9.1. Інтернет-магазин залишає за собою право в односторонньому порядку вносити зміни до цього договору за умови попередньої публікації його на сайті https://yas-poltava.com/

9.2. Інтернет-магазин створений для організації дистанційного способу продажу товарів через Інтернет.

9.3. Покупець несе відповідальність за достовірність інформації, зазначеної при оформленні замовлення інформації. При цьому, при здійсненні акцепту (оформленні замовлення і подальшої оплати товару) Покупець надає Продавцю свою беззастережну згоду на збір, обробку, зберігання, використання своїх персональних даних, в розумінні ЗУ «Про захист персональних даних».

9.4. Оплата Покупцем оформленого в Інтернет-магазині замовлення означає повну згоду Покупця з умовами договору купівлі-продажу (публічної оферти)

9.5. Фактичною датою електронного угоди між сторонами є дата прийняття умов, відповідно до ст. 11 Закону України «Про електронну комерцію»

9.6. Використання ресурсу Інтернет-магазину для попереднього перегляду товару, а також для оформлення замовлення для Покупця є безкоштовним.

9.7. Інформація, яку надає Покупцем є конфіденційною. Інтернет-магазин використовує інформацію про Покупця виключно в цілях обробки замовлення, відправлення повідомлень Покупцеві, доставки товару, здійснення взаєморозрахунків і ін.

Порядок повернення товару належної якості

10.1. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться згідно чинного законодавства України.

10.2. Повернення товару в Інтернет-магазин проводиться за рахунок Покупця.

10.3. При поверненні Покупцем товару належної якості, Інтернет-магазин повертає йому сплачену за товар грошову суму за фактом повернення товару за вирахуванням компенсації витрат Інтернет-магазину пов'язаних з доставкою товару Покупцеві.

Термін дії договору

11.1.Електронний договір вважається укладеним з моменту одержання особою яка направила пропозицію укласти такий договір, відповіді про прийняття цієї пропозиції в порядку, визначеному частиною шостою статті 11 Закону України "Про електронну комерцію".

11.2. До закінчення терміну дії цей Договір може бути розірваний за взаємною згодою сторін до моменту фактичної доставки товару, шляхом повернення грошових коштів

11.3. Сторони мають право розірвати цей договір в односторонньому порядку, в разі невиконання однією із сторін умов цього Договору та у випадках передбачених чинним законодавством України.